Hírek

Az elődök előtt tisztelegtek
Egykori testnevelő tanáraira emlékezett a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézete a közelgő Mindenszentek alkalmából. Az intézmény oktatói és hallgatói megkoszorúzták a neves testnevelők emléktábláját a Dóczy József utcai sporttelepen.
Elismerés az anatómiai képzésért
Az anatómiaoktatás korszerűsítésében használt online felületet gyakorlati alkalmazását bemutató pályázatával nyert „Felsőoktatás Nemzetközi Fejlesztéséért Díj – Kiváló gyakorlat” elismerést a Debreceni Egyetem Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézete.

Egyetem TV

Debreceni Egyetem
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, történetével pedig az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye
yoUDay - 2017-ben is a Te napod
A Debreceni Egyetem idén is nagyszabású stadionshow-val nyitja a tanévet. Találkozunk 2017. szeptember 27-én!

Események

18 okt
Idén V. alkalommal rendezi meg az Egyetemi Színjátszó Találkozót a Debreceni Egyetem október 17-21. között.
18 okt
„Forradalom, irodalom, tanúság. 1956 irodalmi reprezentációi” címmel Uri Dénes Mihály doktorjelölt tart előadást az egyetem tudományos ismeretterjesztő sorozatában.
18 okt
Barokk vízió – skolasztikus imagináció (Egy eszme- és retorikatörténeti kutatás első állomása) címmel Tasi Réka tart előadást a Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet Komparatisztikai Műhelyének programjában.
18 okt
Folytatódik a Zeneművészeti Kar ismeretterjesztő hangversenysorozata. A Varázsfuvolából adnak elő részleteket az Ének Tanszék hallgatói. Zongorán közreműködik: Boda Balázs.