Események

12 máj
A Világjáró Klub keretében Juhász Lajos „Litvániai mozaikok” címmel tart előadást a Debreceni Egyetem Klinikai Központ, valamint a Közművelődési Titkárság és Szervezési Iroda rendezésében.
12 máj
Közös előadás-sorozatot szervez a Három Királyfi Három Királylány Alapítvány, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem és a Debreceni Egyetem a „Család és Karrier" egyetemi kurzus keretében.
08 máj
Mátyus László egyetemi tanár, dékán (ÁOK, Biofizikai és Sejtbiológiai Intézet) „Az orvoslás jövője, a jövő orvoslása” címmel tart előadást a Szenior Egyetemen.
07 máj
„Készségek és kihívások, avagy milyen tudásra van szüksége annak, aki a cégnél dolgozik?” címmel Bódor Edit (Főnix Rendezvényszervező Kiemelkedően Közhasznú Kft.) tart előadást a HKSZK Hallgatói Karrierközpont szervezésében.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.