Események

02 júl
Közösen rendezi az „egy sima-egy fordított” drámafordítói pályázat ünnepélyes díjátadóját a Debreceni Egyetemi Színház (DESzínház), Debrecen Megyei Jogú Város és a Csokonai Színház.
26 jún
Diplomázó hallgatói búcsúztatására tanévzáró ünnepi nyilvános szenátusi ülést rendez a Debreceni Egyetem.
19 jún
A Debreceni Egyetem Mádi Bor Akadémiája szervezésében rendezik meg 2021. június 19-én a II. Mad Run sporteseményt Mádon, ahol a futóverseny résztvevői 4, 8, vagy 16 km-es versenytávokat teljesíthetnek.
16 jún
Együttműködési megállapodást köt a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Kar, valamint a Vojtina Bábszínház.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.