Hírek

yoUDay – sokan várják!
Teltház lesz a Nagyerdei Stadionban. A belépőjegyek 85 százaléka már elkelt a Debreceni Egyetem tanévindító stadionshow-jára, ahol az intézmény hátrányos helyzetű gyerekeket is vendégül lát. Szeptember 27-én a könnyebb eljutáshoz a tömegközlekedést, a gyors bejutáshoz a korai érkezést ajánlják.
„Jogosan” volt szó a pénzügyekről
A pénzügyi fogyasztóvédelem szükségességéről, lehetőségeiről és alkalmazásáról kaptak átfogó tájékoztatást a Debreceni Egyetem hallgatói az Állam- és Jogtudományi Karon tartott rendhagyó előadáson.

Egyetem TV

Debreceni Egyetem
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, történetével pedig az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye
yoUDay - 2017-ben is a Te napod
A Debreceni Egyetem idén is nagyszabású stadionshow-val nyitja a tanévet. Találkozunk 2017. szeptember 27-én!

Események

24 szep
A Maticska Jenő Alkotó- és Képzőművészeti Kör „Húszak“ címmel rendez kiállítást a DE Közművelődési Titkárság Kulturális és Szervezési Iroda támogatásával.
23 szep
Fenyvesvölgyi Tamás festőművész alkotásaiból Párhuzamos világok címmel nyílik kiállítás a DE Közművelődési Titkárság Kulturális és Szervezési Iroda rendezésében.
22 szep
Interdiszciplináris pedagógia és a taneszközök változó regiszterei címmel rendezi az idei, jubileumi Kiss Árpád Emlékkonferenciát a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kara és az MTA DAB Nevelés-, Művelődéstudományi és Pszichológiai Szakbizottsága.
22 szep
Második alkalommal rendez nemzetközi tanácskozást a különleges bánásmódról a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógia Kara.