Technikai információk

A weboldal Drupal Open Source portálrendszer alkalmazásával készült.

Böngészőprogramok

A W3C XHTML és CSS 2.0-ás szabványokon alapul, a leggyakrabban használt böngészőprogramokra lett optimalizálva, így javasolt Mozilla Firefox, Google Chrome 3.x (vagy frisebb), illetve Internet Explorer 7.x (vagy frissebb) használata.
A fent említett programok legfrissebb verziói letölthetőek az alábbi címekről:

Megjelenés

Az oldal legtöbb eleme támogatja a reszponzív megjelenítést, így alkalmas mobil készülékeken történő megjelenítésre is.
 

Bejelentkezés

A portálra történő bejelentkezés a Debreceni Egyetem központi hálózati azonosítóval történik. Hálózati azonosítót minden egyetemi polgár regisztrálhat a Neptun-kódja segítségével a portal.unideb.hu címen. Ezen a weboldalon további információkat is talál a hálózati azonosító használatával kapcsolatban. (Ugyanez a hálózati azonosító szükséges a Neptun tanulmányi rendszer használatához is.)
A portál egyes oldalai csak egyetemi polgárok számára érhetők el, így amennyiben ezeket a tartalmakat is szeretné megtekinteni, kérjük jelentkezzen be hálózati azonosítója segítségével. A hitelesítési folyamat SSL titkosított csatornán keresztül történik, így felhasználóneve és jelszava nem kerülhet illetéktelen kezekbe.

Letölthető állományok olvasásához szükséges program

Az Acrobat típusú fájlok megnyitásához és megjelenítéséhez szükséges ingyenes programot - ha nem rendelkezik azzal - ide kattintva töltheti le.
Amennyiben további kérdése merül fel, kérjük, azt a de2016.portal@fin.unideb.hu e-mail címre eljuttatott levélben jelezze.

 

Frissítés dátuma: 2017.08.13.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.