Események

28 szep
A testi-lelki-szellemi egészség gondozására Stressz- és szorongáskezelő tréninget tart a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja.
27 szep
A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karának ünnepségén 80 jelölt veheti át orvosdoktori oklevelét.
27 szep
A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karának ünnepségén 77 jelölt veheti át orvosdoktori oklevelét.
25 szep
Ünnepélyes keretek közt avatja a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Szociális és Társadalomtudományi Intézet Társadalmi Integrációs és Innovációs Kihelyezett Tanszékét (Máltai Szeretetszolgálat Egyesület).

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.